fbpx

Barns utveckling 0-4 år

Little steps blog

Rotationslek. En sak som alla småbarn har gemensamt är deras fascination för att snurra saker. Du är troligen bekant med att ditt

Som föräldrar vill vi ge våra barn alla möjligheter att utvecklas och växa till friska och starka små människor. Därför är det

När det gäller att introducera ditt barn till fast föda finns det många saker att tänka på. Vilken typ av mat ska

Alla föräldrar ser fram emot den dag då deras barn tar sina första steg. Det är en stor milstolpe i ditt barns

Vredesutbrott är en viktig del av den process genom vilken ett litet barn lär sig att hantera känslor. 💓 De är ett uttryck för överväldigande frustration, besvikelse, sorg eller en annan känsla. Ditt småbarn kan överväldigas av starka känslor som de ännu inte kan beskriva och ännu inte vet hur de ska hantera eller självreglera. Här är några insikter om vredesutbrott och tips för att mildra dem:

Decennier av forskning har visat att tid som spenderas med att titta på bilder med hög kontrast bygger rika neurala nätverk i ditt barns hjärna.

LITTLE STEPS FAQ

Svar på vanliga frågor

Om du inte hittar svaret på din fråga så är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post info@littlesteps.se, alternativt använda vår smidiga chattfunktion som du hittar längst ner i högra hörnet! 

Alla boxar skickas i slutet på varje månad. Våra boxar innehåller produkter för 2 månader och levereras därför varannan månad. Leveransen sker alltid inför den kommande perioden för att säkerställa att produkterna kan användas så länge som möjligt. 

Våra boxar innehåller allt från leksaker till nödvändigheter i form av matservis, filtar och smaknappar. Det är även möjligt att hoppa över en leverans, kontakta då info@littlesteps.se. 

Vi är så säkra på våra produkter att vi inte har någon bindningstid. Uppsägning behöver ske senast den 20:e samma månad som boxen ska skickas ut, detta så att vi kan avbryta leveransen.