Little steps

Barns utveckling 0-4 år

Little steps blog

Barns utveckling 0-4 år

Little steps blog

Vill du lära dig mer om hur du kan stödja ditt barns utveckling på ett roligt och naturligt sätt? Då är vår blogg något för dig! Här hittar du inlägg om barns utveckling i åldern 0-4 år, med tips och råd om montessori och lekfullt lärande. Du kan också beställa vår prenumerationsbox med leksaker som är anpassade för ditt barns ålder och intressen.

Följ med oss på vår resa och upptäck hur du kan ge ditt barn den bästa starten i livet!

Vad är objektpermanens och varför är det viktigt för ditt barns utveckling?

Vad är objektpermanens och varför är det viktigt för ditt barns utveckling?

Objektpermanens är vetskapen om att ett objekt fortsätter att existera även när det inte längre kan ses, höras eller uppfattas på något annat sätt. Detta är en av de grundläggande kognitiva färdigheterna som barn utvecklar under sitt första levnadsår. Utan objektpermanens skulle barn tro att saker försvinner för alltid när de …

Vad är objektpermanens och varför är det viktigt för ditt barns utveckling? Läs mer »

Hur magläge stimulerar den motoriska utvecklingen och lära sig krypa och gå

Hur magläge stimulerar den motoriska utvecklingen och lära sig krypa och gå

Magläge är en viktig position för spädbarn att utforska sin omgivning och utveckla sina motoriska färdigheter. Magläge innebär att ligga på magen med huvudet lyft från underlaget. Detta stärker nacken, ryggen, armarna och bålen, vilket är nödvändigt för att kunna krypa och gå senare. Magläge främjar också balans, koordination, syn …

Hur magläge stimulerar den motoriska utvecklingen och lära sig krypa och gå Läs mer »

LITTLE STEPS FAQ

Svar på vanliga frågor

Om du inte hittar svaret på din fråga så är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post info@littlesteps.se, alternativt använda vår smidiga chattfunktion som du hittar längst ner i högra hörnet! 

Alla boxar skickas i slutet på varje månad. Våra boxar innehåller produkter för 2 månader och levereras därför varannan månad. Leveransen sker alltid inför den kommande perioden för att säkerställa att produkterna kan användas så länge som möjligt. 

Våra boxar innehåller allt från leksaker till nödvändigheter i form av matservis, filtar och smaknappar. Det är även möjligt att hoppa över en leverans, kontakta då info@littlesteps.se. 

Vi är så säkra på våra produkter att vi inte har någon bindningstid. Uppsägning behöver ske senast den 20:e samma månad som boxen ska skickas ut, detta så att vi kan avbryta leveransen. 

Varukorg