Little steps

Returpolicy

 

Du har alltid 14 dagar ångerrätt utan att ange orsak. Ångerfristen börjar löpa från och med den dag då du eller en tredje part som du har utsätt har tagit varorna i besittning. Det räcker inte att bara returnera varan eller låta bli att hämta ut den. Om du bestämmer dig för att returnera din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst per e-post.

info@littlesteps.se

För att uppfylla avbeställningsfristen räcker det för dig att skicka ett meddelande om att du ångrar ditt köp innan tidsfristen löper ut. Vi betalar tillbaka pengarna för dina returnerade varor inom 14 dagar efter att vi mottagit din retur. Återbetalningen sker med samma betalningsmetod som du använde för att göra din beställning (om inte annat överenskommits).

Vi kan vägra att återbetala tills vi har fått din retursändning, eller bevis på retur kan uppvisas. Varan ska skickas tillbaka till oss inom 14 dagar från den dag då du meddelat att du ångrat ditt köp. Du ansvarar för fraktkostnaderna för returförsändelsen.

Vi förbehåller oss rätten för värdeminskning på produkten om de returnerade varorna inte är i sitt ursprungliga skick. Du har rätt att undersöka varan för att se vad den har för egenskaper och funktion.

För paket som inte hämtas ut så tillkommer en avgift på 169kr för att täcka returfrakten + administrationsavgift.

Uppsägning av prenumeration:

Första betalningen sker i samband med att din beställning görs, därefter sker betalningen månadsvis. Då vi värnar om miljön så har vi valt att skicka ut våra barnboxar varannan månad och skickar därför med innehåll för två månader i varje box. Det innebär att samma månad som du får din box så görs en betalning och månaden efter så görs en betalning som rör samma box. Vill du avbryta din prenumeration efter enbart en betalning så behöver du antingen göra en retur för att slippa nästa månads betalning, vill du behålla din box så görs en sista betalning månaden efter. Om vi inte har skickat ut din box än (deadline 20:e samma månad som du ska få din nästa box) så avbryter vi din prenumeration direkt. 

 

Varukorg