fbpx

Gåvan som fortsätter att ge

Något unikt till en speciell liten person i ditt liv

Något unikt till en speciell liten person i ditt liv

Gåvan som fortsätter att ge

Hur funkar det?

Välj mellan våra 4 olika gåvopaket. Varje paket innehåller produkter för 2 månader och kan innehålla allt från leksaker till matservis, böcker, filtar osv.

Glöm inte att ange namn, telefonnr och adress till den som är mottagare av gåvan. Om du vill få hem den första boxen till din egen adress så anger du den och skickar ett mejl till info@littlesteps.se med mottagarens adress så ser vi till att resterande paket kommer rätt.

Vad Fokuserar Våra Boxar På För De Olika Åldrarna?

Kika in i våra boxar

Vad kan vara roligare än att få ett paket fullt med spännande prylar varannan månad?

LITTLE STEPS FAQ

Svar på vanliga frågor

Om du inte hittar svaret på din fråga så är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post info@littlesteps.se, alternativt använda vår smidiga chattfunktion som du hittar längst ner i högra hörnet! 

Alla boxar skickas i slutet på varje månad. Våra boxar innehåller produkter för 2 månader och levereras därför varannan månad. Leveransen sker alltid inför den kommande perioden för att säkerställa att produkterna kan användas så länge som möjligt. 

Våra boxar innehåller allt från leksaker till nödvändigheter i form av matservis, filtar och smaknappar. Det är även möjligt att hoppa över en leverans, kontakta då info@littlesteps.se. 

Vi är så säkra på våra produkter att vi inte har någon bindningstid. Uppsägning behöver ske senast den 20:e samma månad som boxen ska skickas ut, detta så att vi kan avbryta leveransen.