Little steps

Något unikt till en speciell liten
person i ditt liv

En perfekt present till nyblivna föräldrar

Letar du efter en perfekt present
till nyblivna föräldrar?

Då har du kommit rätt! Vi erbjuder olika gåvopaket som är speciellt utformade för att passa barnets ålder och utveckling. Allt du behöver göra är att skriva in födelsedatumet på barnet och vi skickar en box fylld med spännande och lärorika produkter som ditt barn kommer att älska.

Våra boxar är inspirerade av montessoripedagogiken och innehåller allt från vår superpopulära matservis (som du också kan köpa separat här) till unika leksaker som stimulerar ditt barns nyfikenhet och kreativitet. Beställ din box idag och ge bort en gåva som varar länge!

Välj mellan våra 4 olika gåvopaket. Varje paket innehåller produkter för 2 månader, välj vilken ålder det första paketet ska  vara till när du gör din beställning.

Glöm inte att ange namn, telefonnr och adress till den som är mottagare av gåvan. Om du vill få hem den första boxen till din egen adress så anger du den och skickar ett mejl till info@littlesteps.se med mottagarens adress så ser vi till att resterande paket kommer rätt.

Present till nyblivna föräldrar
Vad fokuserar våra boxar på för olika åldrar

Kika in i våra boxar

Vad kan vara roligare än att få ett paket fullt med spännande prylar varannan månad?

Om du letar efter en perfekt present till nyblivna föräldrar, så har vi lösningen för dig! Vi erbjuder olika gåvopaket som du kan köpa online och få levererade direkt till dörren. Varje gåvopaket är anpassad efter barnets ålder och innehåller unika leksaker som utmanar ditt barn i rätt tid. Våra boxar är montessori inspirerade och främjar barnets kreativitet, självständighet och nyfikenhet. Det blev precis så mycket enklare att köpa rätt present! Beställ din box idag och gläd de nyblivna föräldrarna med en fantastisk överraskning!

Lekfullt lärande

Alla våra leksaker grundar sig i ett STEM lärande. En STEM leksak uppmuntrar barnets naturliga nyfikenhet att lära sig nytt, vilket gör inlärningen enkel, stimulerande och spännande. Vi kopplar samman hjärnforskning och montessori med sättet ni leker.

Rätt produkter, rätt tidpunkt

Främja ditt barns lärande under viktiga utvecklingsfönster med väsentliga leksaker och lek som är designad efter den fas de är i. Genom att åldersanpassa varje box stödjer vi ditt barns kognitiva utveckling vid varje viktig fas.

Prisbelönt och hållbart

Många av våra leksaker har vunnit olika typer av priser och våra inköpare håller alltid utkik efter det senaste. Vi använder oss av hållbart framtaget trä, ekologisk bomull eller bambu, giftfria färger och baby-säker plast. 

LITTLE STEPS FAQ

Svar på vanliga frågor

Om du inte hittar svaret på din fråga så är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post info@littlesteps.se, alternativt använda vår smidiga chattfunktion som du hittar längst ner i högra hörnet! 

Alla boxar skickas i slutet på varje månad. Våra boxar innehåller produkter för 2 månader och levereras därför varannan månad. Leveransen sker alltid inför den kommande perioden för att säkerställa att produkterna kan användas så länge som möjligt. 

Våra boxar innehåller allt från leksaker till nödvändigheter i form av matservis, filtar och smaknappar. Det är även möjligt att hoppa över en leverans, kontakta då info@littlesteps.se. 

Vi är så säkra på våra produkter att vi inte har någon bindningstid. Uppsägning behöver ske senast den 20:e samma månad som boxen ska skickas ut, detta så att vi kan avbryta leveransen. 

Varukorg