Little steps

Tjuvkika in i våra boxar

Säg hej till lektid med ett syfte

Montessori leksaker - uppmuntra den naturliga nyfikenheten

Tjuvkika in i våra boxar

Säg hej till lektid med ett syfte

Grundad i forskning kring barnets utveckling under de första åren.

Little steps inspirerades av visionen att hjälpa småbarnsföräldrar att stötta sina naturligt nyfikna och kreativa barn.

Vi utformar varje låda för att hjälpa småbarn att lära sig genom att göra det de gör bäst – leka, utforska och framför allt, interagera med kärleksfulla vuxna i deras liv. Vi fokuserar på att erbjuda våra kunder den bästa kombinationen av leksaker, i våra boxar hittar ni populära montessori leksaker!

Vi är tacksamma över att få vara med på den här resan tillsammans med dig!

Varför montessori leksaker och vad är montessoripedagogiken?

Little steps - första Året

montessori leksaker, babyshower present, nyfödd present, nyfödd bebis

Skapa kärleksfulla relationer

0-2 MÅNADER

Om du skapar en kärleksfull kontakt med ditt nya barn kan det känna sig tryggt och säkert, vilket gör det lättare för det att utforska världen och utveckla kognitiva färdigheter som räcker hela livet. Alla tyger är ekologiska och gjorda av supermjuk och gosig bambu. 

montessori leksaker, babyshower present, tummy time, ligga på mage

Kul med Tummy-time

3-4 MÅNADER

Det är så viktigt för små barn i den här åldern att ofta få ligga på mage. Detta gör nack- och axelmusklerna starkare så att ditt barn kan börja sitta upp, krypa och gå. Flera av produkterna förbättrar ditt barns motoriska färdigheter (använder muskler för att röra sig och utföra en handling). Det ska vara kul att träna!

montessori leksaker, Montessoripedagogik, barnbox

Utforska nya smaker

5-6 MÅNADER

Nu är det dags för ditt barn att börja med smakportioner, till din hjälp får ni vår underbara matservis som kommer att bli både din och ditt barns favorit. Din bebis kanske smakar och känner på allt de kan få tag på just nu. Denna boxen hjälper ditt barn att undersöka sin omvärld, samtidigt som dem kämpar för att själv kunna ta sig närmare det som ser ut och låter spännande för dem.

7-12 MÅNADER

Sitta, krypa, plocka

Om du skapar en kärleksfull kontakt med ditt nya barn kan det känna sig tryggt och säkert, vilket gör det lättare för det att utforska världen och utveckla kognitiva färdigheter som räcker hela livet. Alla tyger är ekologiska och gjorda av supermjuk och gosig bambu. 

montessori leksaker, Montessoripedagogik, barnbox

7-8 månader

montessori leksaker, Montessoripedagogik, barnbox

9-10 månader

montessori leksaker, Montessoripedagogik, barnbox

11-12 månader

Little steps 1-2 År

Stöd ditt barns naturliga nyfikenhet med lek som bygger upp nya färdigheter och uppmuntrar till utforskning.

Orsak och verkan

13-18 MÅNADER

Ditt barn kanske håller på att hitta sin röst och sin speciella plats i världen. Vi erbjuder nya utmaningar när det gäller balans, föremålsbeständighet och rumslig medvetenhet samt en tidig introduktion till fysik. I det här skedet gör ditt barn så många upptäckter om den verkliga världen. Med de här lekseten kan de experimentera med orsak och verkan, använda båda händerna samtidigt för att slutföra en uppgift och lära sig mer om ett bredare spektrum av känslor.

Lär dig roliga lektioner om orsak och verkan.

Bygger upp finmotoriska färdigheter, fingerstyrka och fingerfärdighet. Öva på koordination med två händer

Utforska rotation, rumsliga relationer och delar av en helhet. Utforska gravitation, rörelse och att ändra riktning.

Bearbeta och hantera känslor

 

pedagogiska leksaker, montessori leksaker

13-14 månader

Självförtroendet ökar

19-24 MÅNADER

Ditt barn vill förmodligen delta i verkliga situationer, rutiner och ritualer. Det här lekseten hjälper dem att utveckla sina sinnen och sin förståelse för vad saker och ting är och hur de fungerar. Hjälp ditt barn att närma sig situationer med självförtroende, att se skillnader, öva finmotorik och – som alltid – leka för att lära sig.

Tidiga lektioner i att räkna

Bygger upp koncentration, fingerfärdighet och uthållighet.

Öva på exakt hand-ögonkontroll och bilateral koordination

Utforska nya sensoriska upplevelser.

Experimentera med olika diametrar och rumsliga förhållanden.

Little steps 2-3 År

Uppmuntra ditt barns spirande självständighet – och lär dig tidiga STEM-lektioner – när de växer från småbarn till stora barn.

Stora barnens-värld

25-36 MÅNADER

Ditt barn kanske är sugen på att bli självständigt och ta steget in i de “stora barnens” värld. Det här lekpaketet svarar på din tvåårings naturliga nyfikenhet med Montessoripraktiska livsaktiviteter och verktyg för att utveckla trygghet i sina rutiner. Nya kognitiva utmaningar när det gäller rumslig förståelse och mönsterigenkänning. Boxarna innehåller möjligheter för ditt barn att förfina sin motoriska precision, utforska geometri och experimentera med vikt och balans.

Stöd ditt barns spirande självständighet

Utveckla trygghet i rutiner

Öva på finmotorisk precision. Öva på grepp och tvåhandsspel.

Bygg upp motståndskraft och problemlösningsförmåga. Hitta och passa in geometriska former.

Låtsas leka med kompisar.

Little steps 3-4 År

Utforska mer sofistikerade begrepp tillsammans med ditt nyfikna barn när de börjar lära sig vilka de är under “Jagets-år”.

Me, myself and I

37-48 MÅNADER

Välkomna din nya treåring till “Jagets år” när de tar ansvar för sina rutiner, bygger upp känslomässig intelligens och förstår sin värld genom öppen lek. Hjälp ditt barn att bygga upp en positiv association med läsning och matematik genom pussel, problemlösning och fantasifull lek. Utmana att använda precisa finmotoriska färdigheter, lösa nya sensoriska och STEM-pussel och laga mat med bråkdelar – allt med rolig, praktisk lek.

Utforska rutiner med låtsaslek

Lär dig att räkna, addition och subtraktion på ett roligt sätt Jämför siffror visuellt

Lös ett färgpussel med hjälp av olika nyanser. Visualisera delar av en helhet. Öva på att matcha objekt genom sensorisk lek.

Kom igång nu med din prenumeration

LITTLE STEPS FAQ

Svar på vanliga frågor

Om du inte hittar svaret på din fråga så är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post info@littlesteps.se, alternativt använda vår smidiga chattfunktion som du hittar längst ner i högra hörnet! 

Alla boxar skickas i slutet på varje månad. Våra boxar innehåller produkter för 2 månader och levereras därför varannan månad. Leveransen sker alltid inför den kommande perioden för att säkerställa att produkterna kan användas så länge som möjligt. 

Våra boxar innehåller allt från leksaker till nödvändigheter i form av matservis, filtar och smaknappar. Det är även möjligt att hoppa över en leverans, kontakta då info@littlesteps.se. 

Vi är så säkra på våra produkter att vi inte har någon bindningstid. Uppsägning behöver ske senast den 20:e samma månad som boxen ska skickas ut, detta så att vi kan avbryta leveransen. 

Varukorg