Little steps

Om oss

Pregnant-woman-in-field

Som småbarnsförälder så upptar vårt barn största delen av vår tid. Det finns så många olika produkter och leksaker till våra små, men vad är det som faktiskt behövs? Och när är barnet redo att ta sig an nya utmaningar? Vad innebär varje utvecklingsfas för lärandet, hur kan vi stötta på bästa sätt och framförallt göra lärandet kul och spännande! 

Det är ett hav av information och det är inte bara svårt utan tidskrävande att hålla sig uppdaterad om nästa språng och allt vad det innebär. Vi, som många andra föräldrar har kämpat med att hitta stimulerande produkter till våra barn. Några av leksakerna blir storfavoriter och resterande blir bara använda ett fåtal gånger. Antingen för att leksakerna inte är stimulerande nog eller för att de inköps vid fel tidpunkt. 

Vi väljer noggrannt ut varje produkt, de ska ha ett tydligt syfte, vara spännande och stimulerande så att de kan lekas med om och om igen. Genom att inte bara se till att våra produkter är hållbara i sig, så är de dem enda leksakerna som du behöver, vilket leder till en minskad konsumtion. Bättre för miljön!

Each one – teach one 

LITTLE STEPS FAQ

Svar på vanliga frågor

Om du inte hittar svaret på din fråga så är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post info@littlesteps.se, alternativt använda vår smidiga chattfunktion som du hittar längst ner i högra hörnet! 

Alla boxar skickas i slutet på varje månad. Våra boxar innehåller produkter för 2 månader och levereras därför varannan månad. Leveransen sker alltid inför den kommande perioden för att säkerställa att produkterna kan användas så länge som möjligt. 

Innehållet i boxarna varierar, senast 30 dagar innan får ni information om vad just er nästa box kommer att innehålla via e-post. Våra boxar innehåller allt från leksaker till nödvändigheter i form av matservis, filtar och smaknappar. Det är även möjligt att hoppa över en leverans, kontakta då info@littlesteps.se. 

Vi är så säkra på våra produkter att vi inte har någon bindningstid. Uppsägning behöver ske senast den 20:e samma månad som boxen ska skickas ut, detta så att vi kan avbryta leveransen. 

Varukorg